Van harte welkom op de bedrijfsfitnesspagina voor ZZP'ers! Vanaf heden kunnen zowel zelfstandige ondernemers als eventuele introducés zich via deze site tegen een gereduceerd tarief aanmelden bij één van onze partners.

Met de bedrijfsfitnessregeling van BedrijfsFitnessOnline willen wij speciaal voor ZZP'ers een sportieve arbeidsvoorwaarde introduceren. Iedereen is zich ervan bewust dat regelmatig bewegen een positieve invloed heeft op de algemene conditie en gezondheid en het is bovendien nog leuk ook! Onze partners hebben gezamenlijk locaties door héél Nederland en als ZZP'er ben je van harte welkom op één van de vestigingen!

Hoe kan ik mij als ZZP'er aanmelden?
Voordat je als ZZP'er via ons kunt werken aan je gezonde leefstijl vragen wij eerst even de volgende stappen te doorlopen:

  1. Download hier de ZZP-overeenkomst
  2. Stuur de ondertekende overeenkomst samen met een KVK-uittreksel (in aparte bestanden*) van jouw onderneming, per mail naar ons toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Ook wij ondertekenen de overeenkomst en sturen je deze per mail terug. Na ontvangst van deze mail kun je je op deze website aanmelden onder vermelding van je KVK-nummer.


Inschrijven gaat via het tabblad 'Aanmelden'. Als de aanmelding is voltooid, kun je binnen 2 werkdagen aan de slag bij de door jou gekozen club. Neem wel even een geldig legitimatiebewijs mee.Ben je al lid? Doorloop dan hetzelfde proces en wij zetten je abonnement over op het voordelige tarief.

* Let op: in het kader van de privacywetgeving scannen wij de KVK puur ter beoordeling en zullen het uittreksel niet opslaan.

© BedrijfsFitnessOnline 2020