Afdrukken

All inclusive sportclub met familiare sfeer

De enige all inclusive sportclub waar jouw gewenste sportresultaat centraal staat. Wij stellen samen met jou een op maat gemaakt beweegplan op. Hiermee werk je in een kwalitatieve en comfortabele omgeving naar die platte(re) buik, een betere conditie of het eenvoudiger tillen van jouw boodschappentassen. Natuurlijk met onze 100% resultaatgarantie!

SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder een gezellige horeca, kinderopvang en wellnessfaciliteiten. Al onze medewerkers doen er alles aan om het je naar je zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie SportCity Café.

Maak gebruik van onze fitnessapparaten, stel met onze instructeurs jouw eigen Personal Fitplan op of doe mee met onze leuke en effectieve groepslessen. Wat voor training je ook doet bij SportCity, kom daarna heerlijk tot rust in onze sauna.

Goede redenen om voor SportCity te kiezen:             

* Faciliteiten verschillen per SportCity-vestiging. Om te sporten bij de vestiging Amsterdam Weteringdwarsstraat betaal je een supplement.

Ga voor meer informatie naar www.sportcity.nl/aanbod