Afdrukken

Infraligne is er voor iedereen die fit willen worden, fit wil blijven en/of een gezond gewicht willen bereiken en/of behouden. Ons kenmerk: Kleinschalig en met veel persoonlijke aandacht.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons ligt het accent op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Geen rijen met apparaten en grote aantallen sporters. Wij kennen je bij je voornaam, weten wat jouw doelen zijn en helpen je om die te bereiken!

Je bent bij infraLigne in goede handen. De beweging coach en voedingsdeskundige zijn echte professionals. Bijna net zo belangrijk als de professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun, wij motiveren jou om je doel te bereiken. Op een gezellige manier, onder het genot van een kopje koffie.

Infrarood cabine

De cabine van InfraLigne is de hoeksteen van ons bewegingsprogramma. De infrarood dringt door tot in de vetlaag onder de huid. Dit zorgt voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. De bloedsomloop verbeterd en je spieren worden veel elastischer waardoor je veel minder kans hebt op spierpijn of blessures. Tevens verminderd cellulitis aanzienlijk. Je huid wordt door infrarood weer mooier, strakker en gezonder.

Kwaliteitsgarantie

Onze methode is medische verantwoord en bewijst al jaren haar effect bij duizenden jongeren en oudere mensen. Omdat de begeleiding uitsluitend door professionele medewerkers wordt uitgevoerd.