Afdrukken

Zo voordelig mogelijk sporten bij je favoriete sportschool, dat zien we graag. BedrijfsFitnessOnline biedt bedrijfsfitnessregelingen in samenwerking met de grootste en bekendste ketens uit de fitnessbranche. Wij hebben 2 opties, BFO Compleet en BFO Collectief. De keuze is aan jou!

BFO compleet; makkelijk en goed georganiseerd via de online portal

Ingewikkelde administratie? Daar zijn ook wij geen fan van. Met de bedrijfsfitnessregeling van BFO Compleet creëer je heel eenvoudig een sportieve arbeidsvoorwaarde. Via onze partners krijgen deelnemers automatisch korting op het abonnementsgeld en via de salarisstrook kan zelfs de fiscus een stukje meebetalen. Zo draagt iedereen een beetje bij aan de gezondheid van de deelnemers.
De deelnemers kunnen zich aanmelden bij de HR afdeling en vervolgens worden die werknemers op een eenvoudige manier geregistreerd in onze online portal. De online portal staat voor eenvoud, gebruiksgemak en duidelijkheid. Zo heb je altijd een actueel overzicht van alle sportieve deelnemers!

BFO compleet, alle voordelen op een rij:

BFO collectief; online aanmelden via een gepersonaliseerde website!

Vaak schrikt de administratieve handeling bij een bedrijfsfitnessregeling af. Nu hoef je als organisatie hier niet meer bang voor te zijn. De potentiële deelnemers kunnen zich namelijk zelf aan- en afmelden via een speciaal ontwikkelde website. Daarnaast zullen de deelnemers zelf hun abonnementsgeld voldoen door middel van particuliere incasso's die door de fitnessketens worden geïnd.

BFO collectief; alle voordelen op een rij!

Graag geven we aan waarom je voor korting bij ons moet zijn. Hieronder alle redenen om dit snel te gaan regelen!