Iedereen weet dat sporten gezond is, dat hoeven wij je niet meer uit te leggen. BedrijfsFitnessOnline wil het sporten graag extra stimuleren door het nóg leuker te maken. Je krijgt namelijk een korting op je abonnementsgeld van je favoriete sportschool! Waar heb ik dit aan te danken, denk jij? Nou, gewoon omdat wij onze klanten graag een leuk voordeel willen bieden.

Waar kan ik terecht?

De partners van BedrijfsFitnessOnline zijn gevarieerd en vind je dan ook door heel Nederland. Zo is er voor iedereen wel wat. Alle sportscholen die zijn aangesloten vind je op onze handige locatiekaart. Neem dus snel een kijkje en klik op het tabblad locaties!

Wat kost het?

Jouw prio is sporten, die van ons is dat je dit zo voordelig mogelijk kan doen. Onder het tabblad tarieven vind je de gereduceerde prijzen die wij speciaal voor jou hebben geregeld bij de aangesloten sportscholen.

Hoe meld ik me aan?

Enthousiast? Meld je dan direct aan via het tabblad aanmelden bovenaan de pagina of de button Meld je nu aan! onderaan de pagina. Sport je al bij één van de partners? Meld je dan aan als bestaand lid en je abonnement wordt omgezet naar het voordeligere tarief!

Alle voordelen op een rij

  • Altijd korting op het particuliere abonnement
  • Landelijke dekking met verschillende partners
  • Ook als je al lid bent, kun je overstappen op de korting
  • De korting geldt ook voor één of meerdere introducés
  • Fiscaal voordeel mogelijk oplopend tot wel 52%

 

© BedrijfsFitnessOnline 2019