Variatie in het aanbod. Erg belangrijk. Om de regeling voor iedereen interessant te maken, hebben wij verschillende partners uitgekozen die dit mogelijk maken. Van grote clubs tot personal training en van hardlopen tot zwemmen. Onze partners zorgen voor een landelijke dekking waardoor je niet gebonden bent aan één regio.

Graag laten we je kennis maken met onze partners. Klik op de sport voor meer informatie over de betreffende partners binnen deze sport:

Variatie in het aanbod. Erg belangrijk. Om de regeling voor iedereen interessant te maken, hebben wij verschillende partners uitgekozen die dit mogelijk maken. Van grote clubs tot personal training en van hardlopen tot zwemmen. Onze partners zorgen voor een landelijke dekking waardoor je niet gebonden bent aan één regio.

Graag laten we je kennis maken met onze partners. Klik op de sport voor meer informatie over de betreffende partners binnen deze sport:

Fitness

Aerofitt

Sportcentrum AeroFitt is een begrip in de gemeenten Bronckhorst, Zutphen en in regio De Liemers. Allereerst kunt u natuurlijk bij ons sportcentrum terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de lessen waarbij men gezellig samen sport en samen de gestelde doelstellingen te lijf gaat. Sportcentrum AeroFitt staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke  begeleiding door het personeel.

Arendse Health Club

Arendse health club is niet zomaar een fitnesscentrum. Wat ons onderscheidt van de fitnessclub om de hoek? Mensen komen bij ons sporten met een glimlach op hun gezicht. En als het even tegen zit, staan onze eigen specialisten voor je klaar om je een steuntje in de rug te geven. Niet alleen op het gebied van sport, maar ook als het gaat om voeding en een gezonde leefstijl. Je kunt bij ons terecht voor fitness, groepslessen, wellness, zwemmen, fysiotherapie, diëtetiek en meer!

Club Pellikaan

Wij van The Healthy Few weten dat een gezonde lifestyle verder gaat dan sporten. Wij geloven in een juiste balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Bewuste keuzes maken en regelmatig bewegen, zodat je kunt blijven genieten. Club Pellikaan. For the Healthy Few.

Corpus Milon Clubs en PLAZA Fit & Healthclub

Corpus Milon Clubs en PLAZA Fit & Healthclub zijn kwaliteitsclubs in alle opzichten. Sfeer, beleving en aandacht voor de klant staan centraal. Of het nu gaat om afslanken, fitter worden of conditie verbeteren… Wij gaan ervoor om samen met u uw doel te behalen.

Curves

Bij Curves helpen we vrouwen om de regie over hun eigen leven en gezondheid te nemen. Curves staat voor kwaliteit, elke dag opnieuw, en biedt een eenvoudige training waar vrouwen van elke leeftijd mee overweg kunnen! Curves is uniek!

Fit For Free

Fit For Free hanteert een low-price concept. Binnen dit concept mag je gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten en tegen een kleine meerprijs kan je ook onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen die Fit For Free aanbiedt. Uiteraard ben je bij Fit For Free ook verzekerd van gratis, professionele begeleiding. De medewerkers van Fit For Free staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en zullen je uitleg geven waar nodig. Liever een extra duwtje in de rug? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een gekwalificeerde Personal Coach. Bij Fit For Free kan je dus terecht voor een sensationeel lage prijs, veel faciliteiten, groepslessen én begeleiding!

Fitland

Fitland staat voor resultaatgericht en functioneel trainen op ieder niveau. Fitland helpt haar leden echt sterker, slanker en fitter te worden. Persoonlijke begeleiding, een breed scala aan groepslessen en eerlijke service staan hierbij voorop en zijn bij de prijs inbegrepen. Real Fitness, real results! Fitland onderscheid zich niet alleen door fantastische groepslessen, maar op een uitgebreide vrij fitnessruimte. Ook de Real Fitness Journey is een nieuw baanbrekend concept speciaal voor leden dat inspeelt op de wensen en behoeften!

fit20

fit20 is een innovatieve personal training van slechts 20 minuten per week. Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren en douchen is niet nodig. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Je doet het gewoon tussen je werk door overdag of 's avonds. Kijk voor meer informatie op www.fit20.nl!

Happy Bodies

Houd je wel van fitness, maar voel je je niet thuis in een reguliere, drukke sportschool vol met afgetrainde lijven? Dan biedt Happy Bodies uitkomst! Deze kleinschalige lifestyleclubs bieden een prettige setting waar je op een veilige en zeer efficiënte manier aan je gezondheid kunt werken. Met slechts twee keer per week 35 minuten trainen behaal je gegarandeerd resultaat! Supersnel en efficiënt dus, een methode die perfect past in het drukke leven van nu! Bij Happy Bodies staat persoonlijke service voorop. Zo staan er altijd meerdere lifestylecoaches op de vloer om de leden optimaal van dienst te zijn. kijk voor meer informatie op www.happybodies.nl

Health Works

Bij sportschool Health Works ben je via BFO lid voor een vast bedrag per maand. En dat is het dan ook. Allemaal inclusief: onbeperkt fitnessen, gebruik maken van alle faciliteiten, deelnemen aan groepslessen. Geen verrassingen achteraf, nooit bijbetalen voor de basisvoorzieningen die vanzelfsprekend zouden moeten zijn. Eerst even proberen? Kom naar de Health Works vestiging van je keuze en kijk op je gemak rond. We geven je graag een korte rondleiding. Of probeer het meteen: een hele dag GRATIS sporten.

Infraligne

Infraligne is er voor iedereen die fit willen worden, fit wil blijven en/of een gezond gewicht willen bereiken en/of behouden. Ons kenmerk: Kleinschalig en met veel persoonlijke aandacht. Bij InfraLigne doe je het zelf, maar zeker niet alleen!

Laco

Of je nu jong bent of al wat ouder, licht- of zwaargewicht, gezond of geblesseerd. Bij de 20 Laco fitness accommodaties volg je een programma dat speciaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Living Well

Op zoek naar een manier om fitter te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden? Maak kennis met de Milon Cirkel bij Living Well Milon Club! Living Well heeft verschillende vestigingen in Gouda, Bodegraven, Hillegom, Den Haag en Boskoop. Naast de Living Well Milon Clubs heeft Living Well nog een vestiging aan de Keerkring in Gouda: Living Well XL.

Newstyle

Newstyle vindt dat sport en beweging voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij gepaste mogelijkheden voor iedere soort sporter en voor iedere portemonnee. Wij trachten voor iedereen een prettige omgeving te creëren waar ieder zich op zijn of haar plek voelt. Ons baliepersoneel staat altijd voor u klaar. Ook bieden wij aparte ruimtes voor bijvoorbeeld krachttraining en cardiotraining. Zo kan iedereen zich bij Newstyle op zijn gemak voelen.

Optisport

Optisport beschikt over zestien health clubs, verspreid over het land. Optisport Health Club richt zich op het groeiend aantal sporters dat in laagdrempelige, maar kwalitatief hoogstaande sportcentra wil sporten. Binnen onze health clubs staan sport, plezier en gezelligheid voor jong en oud centraal!

SportCity

SportCity hanteert een luxe concept. Binnen dit concept mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten als kracht, cardio, spinning en groepslessen. SportCity richt zich op actieve én op minder fanatieke sporters en ademt een gemoedelijke, gastvrije sfeer. Je kan kiezen voor individuele fitness, maar ook voor uitgebreide lesprogramma’s. Alles uiteraard onder professionele begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Ons streven is om jou gemotiveerd aan het sporten te krijgen en te houden. We bieden dan ook een uniek Personal Fitplan met 100% resultaat garantie. Bij SportCity gaat inspanning hand in hand met ontspanning. Bewegen moet vooral leuk blijven! Ben je benieuwd hoe fit jij momenteel al bent? Maak dan direct geheel vrijblijvend een afspraak voor een fitheidstest bij SportCity!

TrainMore

Bij TrainMore geloven wij dat wij er zijn om mensen meer te laten bewegen. Leden die meer komen sporten krijgen een forse korting.  TrainMore maakt het dus mogelijk om betaalbaar te kunnen sporten met kwalitatief hoogstaande faciliteiten. Wij willen sporten tot een ervaring maken, een beleving. Wij willen niet slechts een abonnement verkopen, maar een levensstijl.

Overige sportlocaties

Vind jij grote fitnessketens maar helemaal niets? En sport jij veel liever bij een lokale sportschool? Deze kun je vinden onder de Overige sportlocaties. Check de kaart en zie gelijk of jouw sportschool er bij zit.

Hardlopen

Start to Run

Zeven zaterdagochtenden staan professionele trainers en een groep gezellige loopmaatjes voor je klaar. Wie wil beginnen met hardlopen bij Start to Run, op een van de
140 locaties in Nederland, kan na die clinics ongeveer 25 minuten hardlopen! Benieuwd? Klik hier voor een filmimpressie van Start to Run.

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je niet continue hardlopen, maar nemen de trainers je mee de natuur in en vertellen ze je alles wat je moet weten om te beginnen met de fijnste sport van de wereld.

Elke week krijg je info over diverse verschillende bijzaken van het lopen, we doen een stukje theorie maar je gaat er ook natuurlijk ook in de praktijk mee aan de slag. Zo krijg je bij theorie meer info over schoenen en kleding en leer je tijdens een clinic meer over houding en techniek. Maar je krijgt ook handige tips over bewust eten en drinken voor lopers, je steekt er dus heel wat van op. Met het doordeweekse beginnersschema kun je zelf verantwoord aan de slag, leuk huiswerk!

Duizenden lopers gingen je voor; afgelopen voorjaar beoordeelden zij Start to Run met een 8,4!

Zwemmen

Optisport zwembaden

Volop waterplezier voor iedereen in één van de zestig Optisport zwembaden in Nederland! We hebben binnen- en buitenbaden, dus je kunt bij elk weertype bij ons terecht. Of het nou gaat om sportief banenzwemmen of een uitdagende aquasportles.

Sportfondsen Nederland

Sportfondsen beheert een groot aantal voorzieningen in Nederland waaronder ook zwembaden. We verwelkomen je graag in een van de aangesloten zwembaden.

Bootcamp

Bootcamp Team

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers worden afwisselende en uitdagende trainingen aangeboden, zodat deelnemers het maximale uit hun trainingen kunnen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

The Bootcamp Club

Professioneel begeleid sporten, maximaal gericht op resultaat? Gezellig in groepsverband trainen naar je persoonlijke doel? En dat lekker in de natuur, zonder moeilijke toestellen en saaie loopbanden? Ga bootcampen! Dit kan bij Circa 200 locatie door heel Nederland van The Bootcamp Club

The Bootcamp Factory

Welkom bij The Bootcamp Factory, hét adres voor doeltreffende bootcamp in Twente. Wij geven op 6 verschillende locaties buitentrainingen. Dit doen we altijd vol enthousiasme en met een passie voor sport. Ons doel is om jong tot oud en beginner tot gevorderde voldaan naar huis te laten gaan. Zet jezelf in beweging en start met bootcamp bij The Bootcamp Factory!

© BedrijfsFitnessOnline 2018