De lente is nog maar net begonnen, maar ben jij al klaar voor de zomer? Oftewel ben jij al fit voor de zomer? Met de BFO Instapweken willen we hier graag aan bijdragen door jou te laten profiteren van een tijdelijke aanbieding:

  • Sport één periode gratis bij Fit For Free of SportCity
  • Sport twee perioden gratis bij de overige sportlocaties
  • Betaal géén inschrijfkosten
  • Ontvang een BFO handdoek, toilettas en bidon
  • Maak elke werkdag kans op een Wellness Giftcard
  • Maak elke werkweek kans op een Weekend Weg
  • Maak tijdens de actieperiode kans op een Citytrip Deluxe

Deze actie is geldig van 17 mei t/m 31 mei 2019 m.u.v. de keten Laco. Giveaways en prijzen worden na afloop van de actie verstuurd. 

Tarieven

Naast deze tijdelijke aanbieding ontvang je altijd via BedrijfsFitnessOnline minimaal 10% voordeel op jouw sportabonnement. Onder het tabblad tarieven vind je de gereduceerde prijzen die wij speciaal voor jou hebben geregeld bij de aangesloten sportlocaties.

Aanmelden

Meld je aan als nieuw of bestaand lid bij één van de aangesloten sportlocaties om gebruik te maken van dit voordeel. Twee werkdagen na aanmelding kun jij, je lidmaatschapspas ophalen en direct gaan sporten. Neem bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee.

Samen sporten is leuker

Om je extra te motiveren, profiteren introducés van dezelfde aanbieding. Wordt dus samen fit voor de zomer en meld een introducé aan via jouw ‘MIJN BFO’ omgeving, nadat jezelf bent aangemeld. Gebruik hiervoor de button ‘Toevoegen introducé’ linksonder jouw gegevens.

Aangesloten sportlocaties

Naast fitness behoren verschillende andere sporten ook tot de mogelijkheden. De sportlocaties binnen het aanbod van BedrijfsFitnessOnline zijn gevestigd door heel Nederland. Binnen dit aanbod zijn er abonnementen mogelijk in verschillende prijsklasse, van eenvoudige sportlocaties tot luxe sportlocaties met wellnessfaciliteiten en mogelijkheden tot fysiotherapie.

              Sport één periode gratis bij Fit For Free of SportCity

© BedrijfsFitnessOnline 2019