Jouw organisatie vindt het belangrijk dat jij gezond en fit bent. Sporten is hierbij zeer belangrijk en dat kan vanaf nu met voordeel. Jouw organisatie en BedrijfsFitnessOnline hebben namelijk voor jou een bedrijfsfitnessregeling waarmee jij altijd met voordeel kan sporten. 

Aangesloten sportlocaties

Naast Fitness behoren verschillende andere sporten ook tot de mogelijkheden. De sportlocaties binnen het aanbod van BedrijfsFitnessOnline zijn gevestigd door heel Nederland. Binnen dit aanbod zijn er abonnementen mogelijk in verschillende prijsklasse, van eenvoudige sportlocaties tot luxe sportlocaties met wellnessfaciliteiten en mogelijkheden tot fysiotherapie. 

Tarieven

Via BedrijfsFitnessOnline ontvang je minimaal 10% voordeel op jouw sportabonnement. Onder het tabblad tarieven vind je de gereduceerde prijzen die wij speciaal voor jou hebben geregeld bij de aangesloten sportlocaties. 

Aanmelden

Meld je aan als nieuw of bestaand lid bij één van de aangesloten sportlocaties om gebruik te maken van dit voordeel. Twee werkdagen na aanmelding kun jij, je lidmaatschapspas ophalen en direct gaan sporten. Neem bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee.  

Voordelen BedrijfsFitnessOnline

  • Fit worden en blijven met voordeel op het particuliere tarief
  • Sportlocaties door het hele land, dus ook bij jou in de buurt
  • Bestaande leden van aangesloten sportlocaties krijgen hetzelfde voordeel
  • Introducés genieten mogelijk ook van hetzelfde voordeel
  • Naast fitness ook yoga, bootcamp, zwemmen en andere sporten mogelijk
  • Sportlocaties binnen het aanbod zijn uiteenlopend in prijsklasse en voorzieningen 

© BedrijfsFitnessOnline 2021